Kroppen Min Eier Jeg

Kroppen min eier Jeg hadde premiere på NRK Super i november 2017, og ble sendt som en del av kanalens Temadager om Overgrep. I ukene etter temadagene lå alle de fire episodene på NRK Supers Top10-mest-sette liste i nettspilleren.

I dag blir serien brukt i undervisning på skoler og barnehager i hele landet, sammen med en samtaleveileder for lærere og foreldre utviklet av Redd Barna. Veilederen blir nå oversatt til engelsk.

Kroppen min eier Jeg vant Gullruten 2018 for beste barne- og ungdomsprogram sammen med NRK Supers Temadager om Overgrep. Serien fikk også Bronse i Prix Jeunesse International 2018. Nå er serien også nominert til Emmy prisen.

I utvikling av manus og filmer har Bivrost Film hatt med seg Redd Barna og en bred tverrfaglig gruppe med høyt kvalifiserte fagfolk innen bla. områdene seksualitet, pedagogikk, psykologi, juss, barn og overgrep. Seksuelle overgrep er en kompleks og vanskelig tematikk å formidle til barn, derfor var det viktig for Bivrost å sikre at riktig innhold ble formidlet på riktig måte.

NRK Super og Bivrost Film med Gullruten i 2018Regissørene Solveig Wedøe fra NRK Super & Marianne Müller fra Bivrost Film med gull og bronse i Prix Jeunesse, 2018. NRK Super vant med serien "Sangfoni".